Γραμμή Παραγωγής

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Η Co. τεχνολογίας Aidetai Shenzhen, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2007, τομέας εγκαταστάσεων 54.000 τετραγωνικών μέτρων, προσωπικό παραγωγής μέχρι περισσότερους από 500 ανθρώπους, η γραμμή εργοστασίων είναι εξοπλισμένη με τον άλτη οπτικής ίνας, το πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας, WDM, τους προσαρμοστές και άλλες γραμμές παραγωγής, αλλά και εξόπλισε με ένα χωρίς σκόνη εργαστήριο

OEM / ODM

OEM/ODM

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Από τη γέννηση της επικοινωνίας οπτικής ίνας, η τεχνολογία επικοινωνιών οπτικής ίνας και οι εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί σε μια υψηλή ταχύτητα. Τα προϊόντα οπτικών επικοινωνιών έχουν αναβαθμιστεί και έχουν αναβαθμιστεί, και τα προϊόντα τους έχουν γίνει πιό προηγμένα και ωριμάζουν. Η τεχνολογία οπτικών επικοινωνιών επίσης όλο και περισσότερο ευρέως χρησιμοποιείται, περιλαμβάνοντας όλες τις πτυχές των ζωών μας. Για να ικανοποιήσει το αυξανόμενο αίτημα των χρηστών για τη μετάδοση στοιχείων.
Υπάρχουν πολλά είδη προϊόντων οπτικών επικοινωνιών στην αγορά. Τα προϊόντα των διαφορετικών κατασκευαστών προκύπτουν επίσης σε ένα ατελείωτο ρεύμα. Η τιμή και η ποιότητα είναι ανώμαλες.
Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα ταλέντα, τα σχέδια και τα προϊόντα της οπτικής επικοινωνίας, και καθιερώνουμε τα πρότυπα εμπορικών σημάτων λεωφόρων ινών με υψηλό - ποιότητα και οικονομικώς αποδοτικός για τα προϊόντα οπτικών επικοινωνιών. Παρέχετε στους πελάτες μας τον επαγγελματία, καρδιά-που σώζει τις μιας στάσης λύσεις. Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, που κερδίζει πολύτιμους χρόνο και προϋπολογισμό για τους πελάτες, έτσι ώστε τεχνολογία οπτικών επικοινωνιών στην παγκόσμιες καλύτερες εκλαΐκευση και την εφαρμογή.

 

 

 

 

Ε & Α

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Με την έννοια «συνεχώς δημιουργήστε τη μέγιστη αξία για τους πελάτες και προωθήστε τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας οπτικής ίνας», Aidetai εισάγει συνεχώς τα όργανα εξοπλισμού παγκόσμιας προηγμένα παραγωγής και δοκιμής. Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2015, ISO14001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης του 2015 περιβαλλοντική και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών OHSAS 18001:2007 επαγγελματική. Η επιχείρηση παίρνει «την ποιότητα είναι ζωή» για το σκοπό, τα προϊόντα έχουν περάσει το CE, RoHS, UL, πιστοποίηση της FCC, για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία και τη σταθερότητα κάθε προϊόντος, για να παρέχουν τα άριστα προϊόντα για τους πελάτες μας