Ο εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και η κοινή να παρουσιάσουν εργαστηρίων τελετή διοργανώθηκαν grandly!

December 22, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και η κοινή να παρουσιάσουν εργαστηρίων τελετή διοργανώθηκαν grandly!

Εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και κοινή να παρουσιάσει εργαστηρίων τελετή

κρατήθηκε grandly!

 

   Η χειμερινή σκηνή είναι το Δεκέμβριο τόσο όμορφη όσο η άνοιξη. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, η Co. τεχνολογίας Shenzhen ADTEK, ΕΠΕ διοργάνωσε μια μεγάλη εορτασμού και να παρουσιάσει εγκαίνιας σπιτιού τελετή του κοινού εργαστηρίου του εθνικού εργαστηρίου εφαρμοσμένης μηχανικής του συστήματος πρόσβασης Διαδικτύου επόμενης γενιάς και της Co. τεχνολογίας ADTEK, που κινήθηκε επίσημα στη νέα περιοχή γραφείων σε 16/F, κτήριο 1, Nanshan iPark Chongwen, λεωφόρος No.3370 Liuxian, περιοχή Nanshan, Shenzhen, Κίνα.

 

Την ημέρα του εορτασμού εγκαίνιας σπιτιού, η επιχείρηση διακοσμήθηκε κατά τρόπο θεαματικό, με τα καλάθια λουλουδιών, σαμπάνια και τα επιδόρπια, κόκκινο μετάξι ήταν κυματισμός, συγκλίνων σε μια θάλασσα της χαράς και του εορτασμού. Στις 9 AM, οι φιλοξενούμενοι ήρθαν μαζικά να υπογράψουν τα ονόματά τους και να πάρουν τις εικόνες στο σημάδι-μέσα τοίχο. Στις 10 AM, ο οικοδεσπότης ανήγγειλε την επίσημη έναρξη του εορτασμού εγκαίνιας σπιτιού. Καταρχάς, ο κ. Bai Changan, ο πρόεδρος ADTEK, παρέδωσε μια ομιλία. Ο πρόεδρος εξέφρασε το ζεστό καλωσόρισμα του και ειλικρινής χάρι σε όλους τους ηγέτες και τους φιλοξενουμένους που παρευρέθηκαν στην τελετή εγκαίνιας σπιτιού της επιχείρησης σήμερα. Οι χρονικές ροές όπως ένα ρεύμα, που κοιτάζει πίσω στην αρχή ADTEK, η επιχείρηση έχουν περάσει από 14 αγωνιμένος έτη, ξανακοιτάζοντας, αυτό είναι ενθαρρυντικές αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, είναι ενθαρρυντικό. ADTEK θα λειτουργήσει μαζί με τους φίλους στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας για την κοινή ανάπτυξη! Η ομιλία του προέδρου ήταν ενθαρρυντική. Μετά από αυτόν, ο διευθυντής του κοινού εργαστηρίου, Deming Liu, και του αντιπροσώπου προμηθευτών, Barry, έκανε τις αντίστοιχες ομιλίες τους, και και οι δύο εξέφρασαν τις καλές επιθυμίες τους για την ακμάζουσα ανάπτυξη ADTEK.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και η κοινή να παρουσιάσουν εργαστηρίων τελετή διοργανώθηκαν grandly!  0

Ο ευνοϊκός χρόνος έχει φθάσει, οι ηγέτες επιχείρησης και οι αντιπρόσωποι καθηγητή μαζί έτοιμοι να κόψουν την κορδέλλα για τον εορτασμό εγκαίνιας σπιτιού, έκοψε την κορδέλλα, σημαίνοντας να συλλέξει τον πλούτο, αλλά και σημαίνει να αποκόψει το θαυμάσιο, πρόεδρος Bai Chang'an, γενικός διευθυντής Zhu Meihua, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Ma Kui, Διευθυντής Μάρκετινγκ Zhu Canjia, εθνικό εργαστήριο εφαρμοσμένης μηχανικής διευθυντής Liu Deming και το κοινό εργαστήριο ADTEK διευθυντής Zhang Minming, εκμετάλλευση οι χρυσές ψαλίδες, αποκόπτει το λαμπρό μέλλον για τη Co. τεχνολογίας ADTEK, μεταξύ της high-pitched μουσικής και των πυροτεχνημάτων, ολόκληρο το ακροατήριο που γιορτάστηκε αυτή η σημαντική στιγμή στην ανάπτυξη Edelweiss με μια θερμή επιδοκιμασία! Με βάση μια νέα αφετηρία, για να επιτύχει τα νέα ύψη, αυτός ο επανεντοπισμός είναι μεγάλης σημασίας σε ADTEK, έτσι σημαίνει ότι η ανάπτυξη της επιχείρησης έχει φθάσει σε ένα νέο επίπεδο! Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει λάβει πολλές συγχαρητήριες επιστολές από τους φίλους, που επιθυμούν την επιχείρηση της επιχείρησής μας για να ευημερήσει! Χάρι στη μεγάλη αγάπη, θα ανταποκριθούμε τις προσδοκίες και θα προωθήσουμε στο μέλλον!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και η κοινή να παρουσιάσουν εργαστηρίων τελετή διοργανώθηκαν grandly!  1

Η διπλή ευτυχία είναι η τήξη στο κέικ. Μετά από την κορδέλλα-τέμνουσα τελετή, το κοινό εργαστήριο του εθνικής εργαστηρίου εφαρμοσμένης μηχανικής συστημάτων πρόσβασης Διαδικτύου επόμενης γενιάς και της Co. τεχνολογίας ADTEK, του κ. Bai Chang'an, Πρόεδρος του Συμβουλίου Edeltek, και ο κ. Zhang Minming, ο διευθυντής του κοινού εργαστηρίου, παρουσίασε το κοινό εργαστήριο από κοινού. Ο χορός λιονταριών έλαβε την ευλογία και τους φιλοξενουμένους που μαζεύτηκαν από κοινού. Πιστεύουμε ότι με την υποστήριξη του νέου εργαστηρίου, ADTEK θα εμμείνει καλύτερα στην εταιρική φιλοσοφία της επαγγελματικής ποιότητας ρίψης, της συνεργασίας και του win-win μέλλοντος, κάνουμε αποτελεσματικά μια καλή εργασία στη ανάπτυξη προϊόντος και την κατασκευή, για να χρησιμεύσουμε πελάτες ως η ευθύνη της, με μια νέα τοποθέτηση και υψηλότερες απαιτήσεις για μελλοντικός, πρωτοποριακός και καινοτόμος, για να γίνουμε επιχείρηση συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων στη σφαιρικές βιομηχανία και την προσπάθεια οπτικών επικοινωνιών! Μετά από αυτόν, ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης κόβουν το χοίρο θηλαζόντων νεογνών στον ήχο των gongs και των τυμπάνων, το οποίο σημαίνει την καλή τύχη. Μετά από την τελετή εγκαίνιας σπιτιού και τη να παρουσιάσει τελετή, η επιχείρηση κανόνισε ένα ειδικό αυτοκίνητο για να μεταφέρει όλο το προσωπικό στο ξενοδοχείο Tianrui Xuan Sheraton Bolin Tianrui για να απολαύσει ένα πολυτελές γεύμα για να γιορτάσει τον εγκαίνια σπιτιού και να παρουσιάσει!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και η κοινή να παρουσιάσουν εργαστηρίων τελετή διοργανώθηκαν grandly!  2

Οι περισσότεροι τομείς αυτού του πρόσφατα ανακαινισμένου περιβάλλοντος γραφείων παρουσιάζονται σε ένα ανοικτό κράτος και εξοπλίζονται με τα διαστήματα όπως η ευφυές αίθουσα έκθεσης, η αίθουσα συνδιαλέξεων, το εργαστήριο, το δωμάτιο υποδοχής, το οψοφυλάκιο και η περιοχή ελεύθερου χρόνου. Το κομψό και άνετο περιβάλλον γραφείων, ευφυείς εγκαταστάσεις γραφείων, περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά μέτρα της ευρύχωρης και φωτεινής, απλής ατμόσφαιρας περιοχής γραφείων, απεικονίζουν πλήρως το θερμής ανθρωπιστικής ίδρυμα προσοχής και στερεού υλικού της επιχείρησης, και υποκινούν έντονα τον προσδιορισμό και το κίνητρο όλων των ανθρώπων ADTEK για να κινηθούν προς τα νέα ύψη μαζί με την επιχείρηση!

 

Το νέο περιβάλλον, νέα έναρξη, νέα ελπίδα, ADTEK θα λειτουργήσει χέρι-χέρι για να μετασχηματίσει τους πρώτης τάξεως όρους γραφείων στην πρώτης τάξεως απόδοση ανάπτυξης, και να προχωρήσει σταθερά, να καινοτομήσει και να καινοτομήσει. Εξετάζοντας το παρόν, είμαστε πλήρεις της φιλοδοξίας επιθυμώντας για το μέλλον, είμαστε πλήρεις του ενθουσιασμού. Η επιχείρηση έχει αυτό το επίτευγμα, ανάγκη να ευχαριστηθεί ειλικρινά η από μακρού υφιστάμενη υποστήριξη στους πελάτες της επιχείρησης, λόρδοι και οι προμηθευτές, μπορούν εμείς να σημειώσουν πρόοδο μαζί, στάση σε μια νέα αφετηρία, να αρχίσουν ένα νέο ταξίδι, και να πετάξουν μια νέα δόξα!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο εορτασμός εγκαίνιας σπιτιού ADTEK και η κοινή να παρουσιάσουν εργαστηρίων τελετή διοργανώθηκαν grandly!  3