Επιστήμη ADTEK | Η διαφορά μεταξύ των επιτροπών μπαλωμάτων οπτικών ινών και των επιτροπών μπαλωμάτων ODF

May 14, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιστήμη ADTEK | Η διαφορά μεταξύ των επιτροπών μπαλωμάτων οπτικών ινών και των επιτροπών μπαλωμάτων ODF

Με την εκλαΐκευση της τεχνολογίας 5G, υπάρχουν όλο και περισσότερες εφαρμογές της υψηλής πυκνότητας και του υψηλού εύρους ζώνης, και οι άνθρωποι έχουν τις υψηλότερες και υψηλότερες απαιτήσεις για το ποσοστό μετάδοσης. Μπορεί να προβλεφθεί ότι στο μέλλον, οι «ελαφριές πρόοδοι και οι πτώσεις χαλκού» είναι η γενική τάση, και η σημασία της οπτικής επικοινωνίας είναι αυτονόητη. Αλλά στη σύνδεση οπτικής ίνας, σύνδεση οπτικής ίνας μερικών συνήθως χρησιμοποιημένων εξαρτημάτων όπως: η διαφορά μεταξύ του πλαισίου διανομής οπτικής ίνας και του πλαισίου διανομής ODF πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι πολύ σαφείς, η επόμενη εστίαση που καταλαβαίνει.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιστήμη ADTEK | Η διαφορά μεταξύ των επιτροπών μπαλωμάτων οπτικών ινών και των επιτροπών μπαλωμάτων ODF  0

 

Συνοπτική εισαγωγή

Το πλαίσιο διανομής οπτικών ινών (ODF) χρησιμοποιείται για τη λήξη και τη διανομή των καλωδίων οπτικών ινών στο τοπικό τέλος του συστήματος επικοινωνιών οπτικών ινών, το οποίο μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει τη σύνδεση, τη διανομή και το σχεδιασμό των γραμμών οπτικών ινών. Με τον αυξανόμενο βαθμό ολοκλήρωσης δικτύων, υπάρχουν οπτικός-ψηφιακά υβριδικά πλαίσια διανομής ενσωματώνοντας τις μονάδες διανομής ODF, DDF και δύναμης, οι οποίες είναι κατάλληλες για τα μικρού και μεσαίου μεγέθους συστήματα καλωδίωσης από την ίνα στο κύτταρο, την ίνα στο κτήριο, τις μακρινές ενότητες και τους ασύρματους σταθμούς βάσης.

 

Αναλύστε τα πλεονεκτήματα της επιτροπής μπαλωμάτων οπτικών ινών

 

Σχέδιο 01

Αφότου εισάγει ο άλτης οπτικής ίνας το πλαίσιο, το πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας μπορεί να καθορίσει τον άλτη οπτικής ίνας στο πλαίσιο, και μπορεί επίσης μηχανικά να καθορίσει την εξωτερική θήκη του και ενίσχυση του πυρήνα, ώστε να προστατευθεί ο άλτης οπτικής ίνας από την εξωτερική μηχανική ζημία.

 

02 δομικές πτυχές

Το πλαίσιο διανομής οπτικών ινών υιοθετεί την τύπου κουτιού δομή και το προ-τελικό μορφωματικό σχέδιο, που είναι κατάλληλο να αντικαταστήσει και να επεκτείνει την ικανότητα, εκτός από το διάστημα και να βελτιστοποιήσει τη διαχείριση καλωδίων

 

Διαχείριση 03 και συντήρηση

Το πλαίσιο διανομής οπτικών ινών επιτρέπει τη γρήγορη επέκταση των διασυνδέσεων και των διαγώνιος-συνδέσεων υψηλής πυκνότητας στα κέντρα δεδομένων, που απλοποιούν τηλεγραφώντας την επέκταση, που αυξάνεται τηλεγραφώντας την πυκνότητα, και μειώνοντας αποτελεσματικά τηλεγραφώντας τα ελαττώματα, που παρέχουν τηλεγραφώντας την ευελιξία.

 

Η διαφορά μεταξύ του πλαισίου διανομής οπτικών ινών και του πλαισίου διανομής ODF

Αναφορά σε έναν διαφορετικό

Πλαίσιο καλωδίωσης οπτικών ινών: Εξοπλισμός καλωδίωσης οπτικών ινών που σχεδιάζεται ειδικά για το δωμάτιο επικοινωνίας ινών.

Πλαίσιο διανομής ODF: είναι ένα σημαντικό μέρος του δωματίου μηχανών πληροφοριών με τις λειτουργίες του καθορισμού καλωδίων οπτικών ινών και προστασία, της σύνδεσης καλωδίων οπτικών ινών και της ρύθμισης γραμμών

 

Χρήση διαφορετική

Πλαίσιο διανομής ODF: μπορεί να προστατεύσει τον πυρήνα ινών και την ίνα ουρών του οπτικού καλωδίου. Μπορεί να συγκεντρωθεί στο πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας μόνο, ή σε ένα γραφείο/ένα πλαίσιο με την ψηφιακή μονάδα διανομής και την ακουστική μονάδα διανομής. Για να διαμορφώσει ένα περιεκτικό πλαίσιο διανομής. Ο εξοπλισμός είναι εύκαμπτος στη διαμόρφωση, απλή στην εγκατάσταση και η χρήση, εύκολη να διατηρήσει, εύκολη να διαχειριστεί, είναι ένας ουσιαστικός εξοπλισμός για την επικοινωνία ινών και το τερματικό καλωδιακών δικτύων, ή σημείο ηλεκτρονόμων για να επιτύχει τη ρύθμιση ινών, την πρόσβαση καλωδίων οπτικών ινών πηδήματος ινών τήξη και.

 

Πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας: χρησιμοποιείται για το τερματικό και τη διανομή του κύριου οπτικού καλωδίου στο σύστημα επικοινωνιών οπτικής ίνας, το οποίο μπορεί βολικά να πραγματοποιήσει τη σύνδεση, τη διανομή και το σχεδιασμό των γραμμών οπτικής ίνας. Με τον αυξανόμενο βαθμό ολοκλήρωσης δικτύων, το υβριδικό πλαίσιο διανομής οπτικός-αριθμού, που ενσωματώνει ODF, μονάδα διανομής DDF και δύναμης, εμφανίζεται.

 

Πεδίο της εφαρμογής

Πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας: κατάλληλος για το μικρού και μεσαίου μεγέθους σύστημα διανομής της οπτικής ίνας στη κατοικήσιμη περιοχή, της οπτικής ίνας στο κτήριο, της μακρινής ενότητας και του ασύρματου σταθμού βάσης.

 

Πλαίσιο διανομής ODF: είναι ένα αναπόφευκτο μέρος του δωματίου πληροφοριών με τις λειτουργίες του καθορισμού καλωδίων οπτικών ινών και προστασία, της σύνδεσης καλωδίων και της ρύθμισης γραμμών.

 

Στους απλούς όρους, το πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας είναι μεταξύ του εξοπλισμού οπτικής ίνας και οπτικών επικοινωνιών ή της σύνδεσης καλωδίωσης μεταξύ του εξοπλισμού οπτικών επικοινωνιών, το πλαίσιο διανομής οπτικής ίνας ODF σχεδιάζεται για το δωμάτιο μηχανών επικοινωνίας οπτικής ίνας του εξοπλισμού καλωδίωσης οπτικής ίνας, καλώδιο σταθερό και η λειτουργία προστασίας, καλώδιο οπτικών ινών που ολοκληρώνει τη λειτουργία, η λειτουργία γραμμών, είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα του δωματίου μηχανών πληροφοριών.

 

Η Co. τεχνολογίας Shenzhen ADTEK, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και κύριοι κατασκευαστής ODM και εξαγωγέας των συσκευών επικοινωνίας οπτικής ίνας, συμπεριλαμβανομένων των αλτών οπτικής ίνας, των αλτών MPO, WDM των πολυδιαυλωτών τμήματος μήκους κύματος, του πλαισίου διανομής οπτικής ίνας, των αλτών AOC, κ.λπ. ..... Μέσω της συνεχών καινοτομίας και της ανάπτυξης, Aidetai έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη και μια ισχυρή παραγωγικότητα, για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα κάθε προϊόντος, για να παρέχει τα άριστα προϊόντα για τους πελάτες μας.