Συνοπτική ανάλυση: Ποιες είναι οι μέθοδοι λείανσης τελών οπτικής ίνας;

May 14, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συνοπτική ανάλυση: Ποιες είναι οι μέθοδοι λείανσης τελών οπτικής ίνας;

Με την εφαρμογή της τεχνολογίας 5G, το ποσοστό διείσδυσης της οπτικής ίνας αυξάνεται βαθμιαία, αλλά υπάρχουν διάφορα είδη οπτικής ίνας στην αγορά, τόσο οι διάφορες παράμετροι πρέπει να επιβεβαιωθούν κατά τον αγορά. Επιπλέον, προκειμένου να συνδεθούν καλύτερα οι δύο οπτικές ίνες, τα πρόσωπα τελών οπτικής ίνας θα αλεστούν στις διαφορετικές δομές μορφής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συνοπτική ανάλυση: Ποιες είναι οι μέθοδοι λείανσης τελών οπτικής ίνας;  0

 

Κατ' αρχάς, γιατί εάν τελείωνε η οπτική ίνα τη λείανση προσώπου

Επειδή η επιστροφής απώλεια που προκαλείται από την αντανάκλαση της πηγής φωτός είναι αναπόφευκτη, εάν η ελαφριά απώλεια είναι υψηλή, η πηγή ακτίνας λέιζερ θα βλαφθεί και το σήμα μετάδοσης θα διακοπεί. Επομένως, προκειμένου να κατασταθεί ο άλτης δύο οπτικής ίνας καλύτερα συνδεμένος, τα πρόσωπα τελών του άλτη ινών παρεμβάλλουν τον πυρήνα θα αλεστούν στις διαφορετικές δομικές μορφές.

 

 

Δύο, υπάρχουν διάφορες κοινές μέθοδοι λείανσης τελών οπτικής ίνας

Υπάρχουν τρεις κοινές μέθοδοι λείανσης προσώπου τελών οπτικής ίνας, δηλαδή PC, UPC και APC

 

 

Τρία, η μέθοδος λείανσης είναι διαφορετικά, η απώλεια εισαγωγής και η επιστροφής απώλεια είναι επίσης διαφορετικές

Οι διαφορετικοί τρόποι λείανσης καθορίζουν την ποιότητα μετάδοσης της οπτικής ίνας, η οποία απεικονίζεται κυρίως στην απώλεια εισαγωγής και την επιστροφής απώλεια

 

Απώλεια εισαγωγής: αναφέρεται στον αριθμό ντεσιμπέλ της οπτικής δύναμης παραγωγής σχετικά με την οπτική δύναμη εισαγωγής μετά από τα περάσματα οπτικών σημάτων μέσω του άλτη οπτικής ίνας

 

Γενικά, η απώλεια εισαγωγής συνδετήρων οπτικών ινών PC, UPC και APC πρέπει να είναι λιγότερο από 0.3dB.Compared APC στους συνδετήρες οπτικών ινών, συνδετήρες οπτικών ινών UPC/PC είναι γενικά ευκολότερα να επιτύχουν τις χαμηλότερες απώλειες εισαγωγής λόγω του μικρότερου κενού αέρα. Επιπλέον, οι απώλειες εισαγωγής μπορούν επίσης να προκληθούν από τα μόρια σκόνης μεταξύ των προσώπων τελών των συνδετήρων οπτικών ινών.

 

Επιστροφής απώλεια: επίσης γνωστή ως αντανάκλαση η απώλεια, αναφέρεται στον αριθμό ντεσιμπέλ της οπίσθιας απεικονισμένης ελαφριάς δύναμης σχετικά με τη συναφή ελαφριά δύναμη στη σύνδεση του οπτικού σήματος μέσω του άλτη οπτικής ίνας.

 

Τα πρόσωπα τελών APC των συνδετήρων οπτικών ινών είναι λοξότμηση-γυαλισμένα, έτσι η επιστροφής απώλεια APC συνδετήρων οπτικών ινών είναι γενικά καλύτερη από αυτή των συνδετήρων οπτικών ινών UPC. Γενικά, η επιστροφής απώλεια του άλτη οπτικής ίνας με τον τρόπο λείανσης PC είναι επιστροφής απώλεια -40dB.The του UPC είναι υψηλότερη από αυτό του PC, γενικά με APC -55dB.The την επιστροφής απώλεια βιομηχανικά τυποποιημένων είναι -60dB.

 

Κατά χρησιμοποίηση του συνδετήρα οπτικών ινών UPC, τη μέρος του απεικονισμένου φωτός θα εκπεμφθεί πίσω στην πηγή φωτός, ενώ το πλάγιο πρόσωπο τελών APC του συνδετήρα οπτικών ινών θα κάνει μέρος του απεικονισμένου φωτός που απεικονίζεται στην επένδυση διαγωνίως, μειώνοντας κατά συνέπεια περισσότερο απεικονισμένο φως που επιστρέφεται στην πηγή φωτός. Αυτό είναι ο κύριος παράγοντας που προκαλεί την απώλεια διαφοράς σε αντάλλαγμα.

 

Τέσσερα, PC, UPC, APC τρία είδη του τέλους οπτικής ίνας αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες εφαρμογές

Το PC είναι η πιό κοινή μέθοδος λείανσης συνδετήρα οπτικής ίνας στο καλώδιο αλτών οπτικής ίνας, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στον εξοπλισμό των χειριστών τηλεπικοινωνιών.

 

Το UPC χρησιμοποιείται συνήθως στον εξοπλισμό δικτύων Ethernet (όπως το πλαίσιο διανομής ινών ODF, ο μετατροπέας μέσων και ο διακόπτης ινών, κ.λπ.), ψηφιακοί, καλώδιο και τα τηλεφωνικά συστήματα, etc.APC χρησιμοποιούνται συνήθως για τις οπτικές εφαρμογές RF στην υψηλή σειρά μήκους κύματος όπως CATV, καθώς επίσης και για τις οπτικές παθητικές εφαρμογές όπως οι δομές δικτύων PON ή παθητικό οπτικό LANs.

 

Η Co. τεχνολογίας Aidetai Shenzhen, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και κύριοι κατασκευαστής cOem και εξαγωγέας των συσκευών επικοινωνίας οπτικής ίνας, συμπεριλαμβανομένων των αλτών οπτικής ίνας, των αλτών MPO, WDM των πολυδιαυλωτών τμήματος μήκους κύματος, του πλαισίου διανομής οπτικής ίνας, των αλτών AOC, κ.λπ. ..... Μέσω της συνεχών καινοτομίας και της ανάπτυξης, Aidetai έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη και μια ισχυρή παραγωγικότητα, για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα κάθε προϊόντος, για να παρέχει τα άριστα προϊόντα για τους πελάτες μας.